Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Γιάννης Καλογερόπουλος :

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΟΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΧΣ ( ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ) !!! 
ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ !!! 
ΤΟ ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!! 
ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΧΑΖΑΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!! 
ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !!! 
ΤΡΕΜΟΥΝ, ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 63 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ !!! 
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ !!! ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ !!! 
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!! ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ !!! 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ, ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ !!! 
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ [ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ] ΛΗΞΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΛΗΞΑΝΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΛΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΠΟΥ ΛΗΞΑΝΕ !!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ, Η ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΝΥΣΗ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ !!!
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ;
ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΧΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΕΟN !!! 
ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!