Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΒΑΛΑΣΑΜΟ.

Με αφορμή το ΤΧΣ, την μήνυση που κατέθεσε στις 6-8-14 ο κ. Σώρρας κλπ., επισκεύτηκα δυο «φίλους» δικαστές στην ανώτερη κλίμακα εν ενεργεία, τους έθεσα υπόψιν το περιεχόμενο της κατατεθείσας ως άνω μήνυσης και ζήτησα την τοποθέτηση τους επί του συγκεκριμένου θέματος και συγκεκριμένα: 
α) Αν γνωρίζουν για τα 600 δις. 
β)Για τις μετοχές Ανατολής. 
γ)Για το ΤΧΣ.

Απάντηση: Σεις τι νομίζετε ; Τους απάντησα : Δεν νομίζω είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν.
Ακολούθως από την δεκάλεπτη συνάντηση μας, μου άφησαν να καταλάβω ότι γνωρίζουν τα πάντα. Μάλιστα ο ένας μου είπε: Υπάρχει και τελεσίδικη απόφαση, αλλά μη νομίζετε ότι η δικαιοσύνη έχει λυτά τα χέρια….
Οπότε συνέλληνες μου θα τους τα λύσουμε ή θα τους τα δέσουμε εμείς.
Εμείς ενωμένοι !  Είμαστε η δύναμη που μπροστά της δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, ούτε το καθεστώς, ούτε η τυφλή-δεμένη (όπου την συμφέρει) δικαιοσύνη.
Εγώ πιστεύω ότι αυτή (η δικαιοσύνη), με ψήφιση η κατάργηση νόμων, έστρωσε και στρώνει το χαλί στο όποιο στην συνέχεια πάτησαν ή θα πατήσουν οι θεσμοί και οι εξυπηρετητές τους προκειμένου να μας εξουθενώσουν και να μας υποτάξουν.
Ο Αθανασίου, σαν δικαστής και στην συνέχεια σαν υπουργός δικαιοσύνης, κατάργησε το άρθρο περί παράνομου πλουτισμού των βουλευτών και του εαυτού του βεβαίως !!! Δείτε παρακάτω τι έκανε ο αξιότιμος δικαστής εκ της θέσεώς του σαν υπουργός δικαιοσύνης, κατά την ψήφιση του περίφημου νόμου 4524/2014 που έχει τίτλο «ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», ψηφίστηκε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 7 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα 82 του νόμου, με επικεφαλίδα «ΙΕ20: ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και στο εδάφιο 10 περιέχονται οι εξής εννέα λέξεις «Τα άρθρα 4 και 5 του ν.3213/2003 (Α΄ 309) καταργούνται» !!!
Τι προέβλεπε όμως το άρθρο 4 το ν.3213\2003, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ν.3849/2010 και επιγράφεται «Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών, δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων», δηλαδή το πόθεν έσχες;
Το άρθρο 4 όριζε σαφώς και κατηγορηματικώς ότι:
«1. Υπόχρεος σε δήλωση, ο οποίος επωφελούμενος από την ιδιότητά του αποκτά ή προσπορίζει σε τρίτον αθέμιτο περιουσιακό όφελος, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή από είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ.
2. Ο υπαίτιος των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών και με χρηματική ποινή από τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1.500.000) ευρώ:
(α) αν το αποκτηθέν ή προσπορισθέν αθέμιτο περιουσιακό όφελος υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εβδομήντα τριών χιλιάδων (73.000) ευρώ, ή
(β) αν ενεργεί κατ' επάγγελμα ή είναι υπότροπος.
3. Με τις ποινές των παραγράφων 1 και 2 τιμωρούνται και οι τρίτοι που πορίζονται το αθέμιτο όφελος που προκύπτει από τα αδικήματα των παραγράφων 1 και 2 εν γνώσει της τέλεσης αυτών από τον υπόχρεο σε δήλωση.
4. Οι παραπάνω διατάξεις εφαρμόζονται, εφόσον η πράξη του υπόχρεου σε δήλωση ή του τρίτου δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».
Με άλλα λόγια, οι υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες για τους οποίους προέκυπτε ότι αύξησαν με αθέμιτα μέσα την κινητή ή ακίνητη περιουσία τους, χωρίς όμως να μπορεί να στοιχειοθετηθεί ποινικά το αδίκημα της δωροληψίας, τιμωρούνταν με βάση αυτή την παραπάνω διάταξη.
Θα πρέπει, εξάλλου, να σημειωθεί, ότι το αναθεωρημένο άρθρο 4 που κατάργησε ο κ. Αθανασίου, ψηφίστηκε και συμπεριλήφθηκε στο νόμο για το πόθεν έσχες, μόλις τον Απρίλιο του 2010.
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΜΑΣ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ..
Μαρίνα Λάτση