Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ “ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”
ΤΧΣ & ΜΥΝΗΣΕΙΣ.

 

Ei-End Μνημοσύνη

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ “ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”.

ΤΧΣ & ΜΥΝΗΣΕΙΣ.

Αρτέμης Σώρρας : ….Έχουν πάρα πολλά Φ.Ε.Κ. στον τρόπο που θα λειτουργήσει το Τ.Χ.Σ. και από την δολιότητά του ώστε να κατασκευαστεί το 2010 που δεν υπήρχε η ανάγκη του Τ.Χ.Σ. και δεν είχαμε μπει καν ακόμα στο μνημόνιο. Κατόπιν τούτου έχουμε φτάσει στο σημείο ένας μεγάλος αριθμός δικηγόρων δικός, μας συν-Ελλήνων που μπράβο στα παλικάρια αυτά, τουλάχιστον έχω πει ότι οι δικηγόροι στην Ελλάδα είναι απέναντι και οι οικονομολόγοι, υπάρχουνε λοιπόν πάρα πολλοί συν-Έλληνες οι οποίοι βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια να συνταχτούν όλα αυτά τα έγγραφα όλο αυτόν τον καιρό με πάρα πολλές ματιές προσεχτικές στο πως θα κατατεθούν στις εισαγγελίες ώστε να μην καταπέσει αυτή η μήνυση, και είναι η μήνυση τώρα που θα κάνουν όλοι οι συν-Έλληνες σε όλα τα πρωτοδικεία και στρατηγικά είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι αυτές οι μηνύσεις θα πρέπει να γίνουνε από συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων να υποστηριχτούν πάρα πολύ καλά, ώστε σε αυτή την μεγάλη μάχη της Ελλάδας και του Ελληνισμού, και όλο αυτό που μαστίζει όλη την Ελλάδα και τέτοιες ώρες δηλαδή της οικονομίας μας, θα πρέπει να είναι όλοι προσεχτικοί και να διαφυλάξουν αυτές οι μηνύσεις να φτάσουν μέχρι το τέλος για να πιέσουμε όλο αυτό το καθεστώς στην Ελλάδα, το δυναστευτικό και να τελειώνει, με αυτήν την διαδικασία. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι αυτό.
Ο ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΧΩΡΟΣ & Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Στρατηγικά, εγώ ξέρετε είμαι πάρα πολλά χρόνια στον πόλεμο, αλλά ακούω πολλές φορές από πολλούς συν-Έλληνες, κουραστήκαμε , είναι πολύς ο καιρός, κύριοι δεν ξέρω τι εννοείτε είναι πολύς ο καιρός. Εάν κάποιοι συν-Έλληνές μου δικοί μου είτε μακρινοί μου που οι ημερομηνίες ακούγονται και από μακρινά άτομα. Ναι μεν συν-Έλληνες αλλά από μακριά από τις ομάδες μου, τις ημερομηνίες δεν τις έχουμε δώσει εμείς, και είπα και κάποια στιγμή ότι ο χρόνος δεν μας ανήκει. Ο χρόνος είναι ο εχθρός μας. Ναι είπα την λέξη ότι είναι κρόνιος και ακόμα λέω ότι είναι. Άλλωστε ας συνταχτούμε στον χώρο και ας μην καθόμαστε να πολεμούμε με τον χρόνο. Ήδη πολεμάμε με τον χρόνο. Ήδη δηλαδή ο εχθρός μας ο τεράστιος είναι ο χρόνος. Άρα στο χώρο έχει σημασία το πότε θα αφυπνιστούνε οι Έλληνες. Οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με τις εξελίξεις των πραγμάτων, δηλαδή το πώς εξελίσσονται τα πράγματα υπάρχει μία στρατηγική που κάποιοι συν-Έλληνες μας, σύμφωνα με την στρατηγική που έχουμε και στην παγκόσμια σκηνή και στην γεωπολιτική μας αλλά και στην οικονομική και αυτή που ακολουθεί ο πλανήτης, ή που εμείς πιέζουμε και αυτοί διαμορφώνουν, άρα ξανά διαμορφώνουμε εμείς. Υπάρχουνε κάποιες ημερομηνίες, αλλά οι παλιές ημερομηνίες δεν ακολουθούν τις καινούριες διότι υπάρχουν εξελίξεις και έχω ξανά πει ότι όλο αυτό το περιβάλλον είναι ρευστό. Δεν είναι μία περπατημένη, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα θα πρέπει να καταλάβετε αλλά ούτε και οι αποστάτες έχουν ξανά αντιμετωπίσει έως τώρα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήτανε εκτός της ατζέντας τους, δεν υπήρχε ποτέ στα σχέδιά τους. Ούτε το μέγεθος ούτε η δυνατότητα αλλά ούτε η εγκυρότητα οπότε τώρα και αυτοί αντιμετωπίζουν τώρα μία κατάσταση πρωτόγνωρη. Εμείς αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση την οποία δεν την έχουμε ξανά περπατήσει, ξέρουμε τις δυνατότητες ξέρουμε τις αντοχές μας ξέρουμε τις δικές τους αλλά συνεχίζεται μία τεράστια μάχη και στον πλανήτη και στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες, όπου πιέζουν αυτοί εμάς και εμείς πιέζουμε αυτούς. Αυτό όμως θα πρέπει να μπουν πάρα πολλοί άνθρωποι στην θέση τους να μην κουνιούνται καθόλου να μην πάνε ούτε ένα μέτρο πίσω και κάποια στιγμή όλοι οι συν-Έλληνες να καταλάβουν αυτό που έχω πει. Γιατί αν με παρακολουθήσετε σωστά θα δείτε ότι τα έχω πει ακριβώς όλα απλά κάποια λόγια περνάνε στο ντούκου. Αυτό όμως που έχω πει είναι ότι η ώρα της απόβασης είναι των Ελλήνων και μόνο των Ελλήνων. Δεν εξαρτάται από εμένα ούτε από την END ούτε από κανέναν.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ.
Ένα μεγάλο κομμάτι που δεν θα πω ότι το έχουμε αντιμετωπίσει, θα πω ότι υπάρχει μέσα μας, το οποίο έπρεπε να συμβεί. Οτιδήποτε συμβαίνει, ακόμα και άσχημο, που βλέπουν οι συν-Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι άσχημο ή ότι είναι κακό για την οργάνωση των Ελλήνων. Όχι κύριοι κάνετε λάθος, θα σας πω ότι έτσι ωριμάζετε. Έτσι αντιλαμβανόμαστε όλοι είτε καλώς είτε κακώς έγινε, τι πρέπει να κοπεί, τι πρέπει να διορθωθεί και πως πρέπει να κινηθεί παρακάτω. Δεν υπάρχει κάτι λάθος μέχρι τώρα. Ότι λάθος έχει συμβεί, δεν θα πω ότι υπάρχει λάθος τελικά, δεν υπάρχει κανένα λάθος, αυτό όμως που υπάρχει είναι μία οργάνωση από όλους τους συν-Έλληνες ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο. Στο οποίο θα πω εύγε. Εγώ πραγματικά είμαι τεράστια αισιόδοξος και μπορώ να πω ότι είμαι όχι πολύ ευχαριστημένος αλλά είναι τιμή μου ο τρόπος που λειτουργούν. Κάποια πράγματα που νομίζουν κάποιοι ότι δεν λειτούργησαν σωστά, θα πω ότι ναι, έχουν σωστά λειτουργήσει άρα μην απορείτε. Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά τα πράγματα για να μαζευτούμε άμα το θέλετε καλύτερα και να καταλάβουμε τις έννοιες των λέξεων. Μέχρι τώρα λοιπόν έχουν γίνει πάρα πολλές κινήσεις, έχει ανέβει πάρα πολύ όλος ο κόσμος, έχουμε χιλιάδες στρατιώτες του Ελληνισμού, αυτό θα το πω, έτσι θα το πω. Εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, σίγουρα κάποιοι άνθρωποι τους αρέσουν κάποια λεγόμενα κάποιων, κάποιων άλλων δεν τους αρέσουν, υπάρχει ένας ανταγωνισμός μέσα από τις ομάδες και από τα άτομα των ομάδων. Αυτό που έχω να πω σε όλους τους συν-Έλληνες είναι ότι κανένας δεν είναι αφεντικό του άλλου. Έχουμε ξαναπεί ότι η ισότητα δεν έχει καμία σχέση με την ταύτιση. Αυτό ας το καταλάβουν. Έχω πει ότι όλα μας τα αδέρφια είναι ίσα αλλά δεν είναι ίδια αυτό συνεχίζουμε και το λέμε και με αυτό θα πορευτούμε μέχρι το τέλος.
ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
Είναι πολύ σημαντικό, σε τέτοιες ώρες που είμαστε μέσα στον Σεπτέμβρη, και εγώ ποτέ δεν έχω πει ημερομηνίες και ούτε πρόκειται να πω. Οι ημερομηνίες θα εξαρτιόνται πάντα από σας συν-Έλληνες και όχι από εμένα. Οτιδήποτε πρέπει να γίνει στην ώρα του από εμάς, από τον Σώρρα και την E.N.D. θα γίνει στην ώρα του. Στρατηγικά θα το κρίνουμε εμείς πότε πρέπει να γίνει. Κανένας δεν μπορεί να μας πει, μπορεί να μας πει γιατί δεν το κάνατε, αλλά στρατηγικά εμείς ξέρουμε καλύτερα, θεωρώ τουλάχιστον, έτσι όπως ζούμε εμείς τα πράγματα έτσι όπως τα βιώνουμε τα πράγματα, με την εμπειρία που έχω αν το θέλετε στην παγκόσμια σκηνή, στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Εγώ το βιώνω στο πετσί μου το πολιτικό σύστημα. Το βιώνω κάθε μέρα, τις πιέσεις που δέχομαι από χιλιάδες αξιωματούχους, μηχανισμούς, παρά-μηχανισμούς, παραπολιτικούς και χιλιάδες πράγματα. Αντιλαμβάνομαι τελείως διαφορετικά τα πράγματα και από τότε που ήρθαμε και πως ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα που στήσαμε όλα τα οικονομικά εργαλεία με τον τρόπο που τα στήσαμε άμα το θέλετε. Έχουνε γίνει πολλά πράγματα που οι συν-Έλληνες μπορεί να μην τα αντιλαμβάνονται όλοι πως έχουν γίνει. Όπως για παράδειγμα, το ότι δεν έχει πτωχεύσει η Ελλάδα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, εμείς ξέρουμε την αλήθεια, πως και γιατί δεν πτώχευσε η Ελλάδα. Είναι πολύ συγκεκριμένα όλα τα οικονομικά εργαλεία. Πως τα στήσαμε, πως ήρθαμε, πότε ήρθαμε, πως το κάναμε, τι είχε μεσολαβήσει πριν.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.
Όπως είχαμε τοποθετηθεί για την Τράπεζα της Ανατολής με όλες τις απάτες που είχανε κάνει με όλη την διαδικασία που είχανε χτίσει, με την τράπεζα να συνεχίζει να λειτουργεί, να είναι ανοιχτή, κι ας ακούγεται στον αέρα έτσι, αλλά οι μεγάλες δυνάμεις και οι επικυρίαρχοι έχουν πάρει τα μηνύματά τους και καταλαβαίνουν τι έχει γίνει και μέχρι που θα φτάσει. Πως ήρθαν τα 600, ποια ώρα ήρθαν τα 600, πως πιστοποιήθηκαν τα 600, τι είπαν, πως προσπάθησαν να τα σπάσουν, να τα πετάξουν, να μην υπάρχουν, να τα σκοτώσουν, να διαλύσουν εμάς να μας λασπώσουν. Με ποιο τρόπο το έκαναν, ποιοι ήταν οι μηχανισμοί, πως ήρθαν μετά τα παγκόσμια ταμεία, και τι σημαίνει παγκόσμια ταμεία, και τι δουλειά έχουμε εμείς με τα παγκόσμια ταμεία και γιατί τα χρειαζόμαστε και τι μηχανισμοί είμαστε εμείς. Όλο αυτό λοιπόν το σκηνικό είναι πολύ καλά στημένο, έχει πολεμηθεί πάρα πολύ άρα έχει αφήσει μία τεράστια κληρονομιά σε όλο τον Ελληνικό λαό, τεράστια κληρονομιά.
ΜΕΤΟΧΕΣ & ΦΟΡΟΣ.
Κύριοι δεν κινδυνεύετε πουθενά, κύριοι καταλαβαίνετε τι έχετε στα χέρια σας ; Κύριοι έχετε μια μετοχή της Ανατολής η οποία είναι πιστοποιημένη με φόρο στο όνομά μου και στον οργανισμό που σημαίνει ότι εγώ είμαι ένας Ελληνικός λαός, το οποίες τις έχουμε καταθέσει τις τέσσερις μετοχές για τον Ελληνικό λαό. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να το κατανοήσετε, όχι να το ακούσετε να το αντιληφθείτε και να αφυπνιστείτε. Το ανώτατο όργανο του κράτους που λέγεται Βουλή, έχει κάνει κοινοβουλευτικό έλεγχο, και για την μετοχή αλλά και το ποσό της μετοχής αλλά και για τον φόρο. Άρα είναι πιστοποιημένα όλα, δεν χρειάζεται δικαστήριο από δω και πέρα. Να πας σε έναν εισαγγελέα ή σε έναν δικαστή και να του πεις: « πες μου ότι κάνει τόσο», αφού στο είπε η Ελληνική Βουλή, τι θα σου πει ο Εισαγγελέας ; Μετά έχει πιστοποιηθεί ο φόρος, άρα την στιγμή που θα πάρουν τον φόρο, δηλαδή αν αύριο η εφορία που είναι υποχρεωμένη να τον εισπράξει, που η ίδια η εφορία και το υπουργείο οικονομικών έχει υπογράψει τον φόρο πόσος είναι και ότι πρέπει να μου τον πάρει με νόμο του κράτους που εγώ έκανα μήνυση στο Σ.Δ.Ο.Ε. , παρακαλώ όπως ορίζει ο Ελληνικός νόμος, πάρτε το φόρο όπως υποχρεούστε να το κάνετε με δύο τρόπους ή να μου κατάσχετε τμήμα της μετοχής ή να μου επιτρέψετε να σας κάνω εκχώρηση του φόρου. Σε αυτήν την περίπτωση θέλω να καταλάβετε και όπως είναι δομημένη όλη η παγκόσμια οικονομία, και η Ελληνική οικονομία, και εμείς που είμαστε μέσα σε αυτή, με το που εισπραχτεί ο φόρος από την μετοχή της Ανατολής όπου οι τέσσερις μετοχές είναι 2 τρις 775 δις και συγχωρήστε με, δεν ξέρω τα υπόλοιπα΄, αμέσως έχεις την δυνατότητα να κόψεις, είναι αξιόγραφα καταρχάς, την ώρα που είναι πιστοποιημένο από την Βουλή, έχεις κερδίσει απόφαση δικαστηρίου η οποία είναι αμετάκλητη, η οποία σε κάνει, ακριβώς, νόμιμο, αδιαφιλονίκητο κάτοχο των μετοχών με τα ίδια δικαιώματα της Εθνικής της τράπεζας του Rothschild του δυνάστη μου, άρα έχω τα ίδια δικαιώματα σε αυτό το αξιόγραφο. Είναι πιστοποιημένος ο φόρος, είναι πιστοποιημένα από την Βουλή σου. Αυτόματα βάση του Ελληνικού και του παγκόσμιου νόμου οικονομίας η μετοχή της Ανατολής μπορεί να κοπεί ομόλογο σαν να κόβει κράτος αν δεν το ξέρετε. Αν αύριο λοιπόν εισπραχθεί ο φόρος θα μπορούσε να κοπεί η μετοχή της Ανατολής από το ίδιο μας το κράτος ομόλογο και να βγει με ΑΑΑ PLUS και να παίξει όπου θέλει, σε όλα τα χρηματιστήρια. Όταν λέω να παίξει εννοώ εκτός από το να πάρεις χρήματα, μπορείς να τρέξεις σε ένα παγκόσμιο παιχνίδι αυτό που κάνουν τα παλιόπαιδα και κερδίζουμε λοιπόν, και σαν κράτος να είμαστε ένα κυρίαρχο μεγάλο πλούσια οικονομικά κράτος. Αλλά το πρόβλημα ξέρετε που είναι ; δεν είναι στο οικονομικό.
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.
Βέβαια μιλάμε τώρα για οικονομική κατοχή, γιατί η πνευματική κατοχή δεν υπάρχει; Κοιτάμε τελικά να απελευθερωθούμε οικονομικά αλλά δεν έχουμε ελευθερωθεί πνευματικά; Εγώ βλέπω μέσα στους συν-Έλληνές μου, οι πιο πολλές συζητήσεις να είναι για τις θρησκείες. Μα, μας έχουνε σκλαβώσει πνευματικά και σαφώς ήρθε λοιπόν και το χρήμα. Φτάσαμε λοιπόν σε σημείο να συζητάμε, πόσο κάνει ο πνευματισμός; πόσο κάνει η πνευματικότητα; πόσο κάνει ο καθηγητής; είναι καλός καθηγητής; θα πάρει 500 χιλιάρικα, είναι πιο καλός; θα πάρει 600. Φτάσαμε βρε παιδιά το πνευματικό κομμάτι να το βγάλουμε με χρήματα; βάλαμε την ύλη με το πνεύμα και τελικά κοστολογήσαμε το πνεύμα; Αυτό λοιπόν είναι όλος ο αφανισμός μας, θα πρέπει να απελευθερωθούμε πνευματικά, να το καταλάβετε. Όλες οι συζητήσεις και οι τσακωμοί έχουν να κάνουν είτε με το κομματικό είτε με το θρησκευτικό. Θρησκευτικό, είπα, υπάρχουν 6500 χιλιάδες κομμάτια απέτυχαν. Και επειδή απέτυχαν όλα τα παιδιά του πλανήτη που κατασκεύαζαν τις θρησκείες τους βλέπετε ότι φτιάξαν μία παγκόσμια θρησκεία και πάνε και προσεύχονται στην μπάλα , στην ΑΣΤΑΝΑ, δηλαδή στο Σατανά, το βλέπετε. Βλέπετε μέσα στον κόσμο, στην κοινωνία την δικιά μας, αλλά και στην Γαλλία αλλά και στην Αγγλία να μην ξέρει κανένας όχι τι να πιστέψει, απλά έχει να κάνει πάλι με οικονομικό κομμάτι, που τον συμφέρει να είναι. Τον συμφέρει να είναι στους Μουσουλμάνους; τον συμφέρει να είναι στους Χριστιανούς; στους Προτεστάντες; στους ΓΟΧ; που στους Ιεχωβάδες; στους Βαπτιστές; στους Χιλιαστές; μα σας παρακαλώ, είναι δυνατόν αυτός ο κόσμος να χρειαστεί να διαιρεθεί με ταμπέλες; πάλι με οικονομικό κομμάτι. Θα πρέπει να έχουμε την πνευματική μας απελευθέρωση και θα δείτε ότι η οικονομική απελευθέρωση θα είναι μέσα από την πνευματική.
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Έχει να κάνει και με ένα μεγάλο κομμάτι διαχείρισης σήμερα, όσον αφορά την κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. Είμαστε μέσα στον Σεπτέμβρη του ’14. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουν οι Έλληνες ότι δεν γίνεται να κάνουμε συνέλευση, μία τεράστια λέξη. Εγώ θα σας πω κάτι, έχουνε τεράστιες λέξεις τεράστια σημασία αυτές οι λέξεις και σήμερα οι Έλληνες ή τουλάχιστον οι επικυρίαρχοι των Ελλήνων αυτές τις λέξεις τις έχουνε καταργήσει όπως για παράδειγμα η συνέλευση είναι μία τεράστια λέξη. Αυτή την λέξη την χρησιμοποιούνε σήμερα μόνο ίσοι προς ίσο για να αποφασίσουν τι θα κάνουνε. Κύριοι ξέρετε τι είναι η συνέλευση; Είναι η έλευση όλων μαζί. Μπορείτε να καταλάβετε ότι…. Ή να την κατεβάζεις τόσο χαμηλά τις φούσκες και τους φελλούς τους σηκώσανε ψηλά, δώσανε πτυχία, μιλάνε για επιστήμη και δεν υπάρχει.
Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Εγώ προσωπικά δηλώνω σήμερα σε σας και αποδείξτε μου, δεν υπάρχει κανένας επιστήμονας, δεν υπάρχει επιστήμονας ο οποίος αυτήν τη στιγμή να κάνει την δουλειά του και δεν τον θεωρώ επιστήμονα και τον έχουνε κάνει υπάλληλο. Υπάρχει ο επιστήμονας τώρα στον ΕΦΕΤ ο οποίος όμως βλέπει το προϊόν, το οποίο το προϊόν έχει 14 ή 15 Ε (Συντηρητικά) καρκινογόνα ακόμα και ραδιενεργά, αλλά ο οργανισμός ο Γερμανικός ή ο Αμερικάνικος ή ένας άλλος οργανισμός ο οποίος δεν είναι καν επιστημονικός είναι απλά των επικυρίαρχων. Έρχεται και λέει πόσα Ε και πόση ραδιενέργεια επιτρέπεται στο προϊόν; άρα λοιπόν αυτός ο επιστήμονας δεν έχει άποψη; Άρα λοιπόν έρχεται ένας επιστήμονας και λέει άρα αφού έχει 7 Ε και τόσα γραμμάρια καρκίνου το κάθε Ε, άρα επιτρέπεται, άρα έρχεται αυτός ο χημικός που δουλεύει στον ΕΦΕΤ που εμείς νομίζουμε ότι είναι οι επιστήμονες που θα μας σώσουνε και που αυτοί μας προστατεύουνε, να μην υπάρχει επιστήμονας να υπάρχει ένας απλός υπάλληλος. Όταν το προϊόν έχει βάση του χημείου τόσα Ε, και τόσο καρκίνο, και τόσο χολέρα, και τόσο μούχλα, επιτρέπεται, και τόσο αλουμίνιο, και τόσο βάριο. Δηλαδή φτάσαμε να μιλάμε ότι η ραδιενέργεια ο υδράργυρος, και όλα αυτά τα καταστροφικά καρκινομένα πράγματα στην διατροφή μας επιτρέπονται. Άρα, αφού επιτρέπονται, ναι να περάσει. Αντιλαμβάνεστε κύριοι ότι δεν υπάρχει καν επιστήμη; Διαλύσανε τα πάντα, δεν έχουμε επιστήμονες. Εκείνο που μπορούμε να πούμε όμως είναι το εξής, θα πρέπει όλη αυτήν την δυναστεία της επιστήμης, των νόμων, του συντάγματος, των πολιτικών, των θρησκειών, να απαλλαγούμε από αυτά, να απελευθερωθούμε πνευματικά να καταλάβουμε ποιοι είμαστε, να δοξάσουμε τον άνθρωπο ρε παιδιά. Όχι τον υλιστή άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μόνο υλιστής, δεν είμαστε μόνο αυτό το σαρκίο που τρώει αφοδεύει και τελικά πεθαίνει. Δεν είναι αυτό άνθρωπος, ο άνθρωπος είναι πολύ συγκεκριμένος, είναι το σύμπαν το ίδιο. Αν δεν το καταλάβετε και να απελευθερωθούμε δεν θα μπορέσουμε ποτέ όχι οικονομικά αλλά μόνο να αφανιστούμε γιατί σήμερα θα αφανίσουν την ύλη γιατί έχει χαθεί ο πνευματισμός τουλάχιστον στο ανθρώπινο κομμάτι.
ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΕΙΝ.
Όλοι οι Έλληνες αυτήν την στιγμή, έχουμε πολεμήσει με πολλούς συν-Έλληνες και είμαστε σε ένα μεταίχμιο αγαπητοί συν-Έλληνες, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Εγώ δεν θα πω δεν έχουμε οργάνωση, άλλωστε είμαστε σε μια δημοκρατία. Η δημοκρατία είναι το κρατείν το δήμο. Αν δεν έχεις όμως δημότες δεν ξέρω τι δήμο έχεις. Είναι σαν τον βασιλιά ο οποίος αν δεν έχει οπαδούς τότε δεν είναι βασιλιάς, έχει τον τίτλο αλλά δεν είναι βασιλιάς. Έχουμε τέτοιους βασιλιάδες σ’ αυτήν την γη, τουλάχιστον εγώ γνωρίζω. Άρα λοιπόν αγαπητοί μου πρέπει να δώσουμε πολύ μεγάλη σημασία στους δήμους, όχι στους δημάρχους, στους δήμους. Οι δήμοι είναι το σύνολο των πολιτών συγκεκριμένης γεωγραφικής τοποθεσίας. Η Ελλάδα μας έχει 325 δήμους, εγώ θα σας πω ότι μέχρι τώρα τα πήγατε άψογα, τώρα όμως από δω και πέρα θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκροτημένοι γιατί περνάμε στον Οκτώβρη και θα περάσουμε στον Νοέμβρη και από σας θα εξαρτηθεί πότε θα μας δώσετε το μήνυμα το μεγάλο της καρδίας σας, της συνέλευσης. Για να γίνει αγαπητοί μου συν-Έλληνες η συνέλευση θα πρέπει να έχουμε ένωση και συνένωση αλλιώς δεν μπορώ να έχω συνέλευση. Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που σας λέω. Σήμερα η ένωση θα έρθει μέσα από τους δήμους. Στην Ελληνική μας δημοκρατία, και τουλάχιστον εμείς έτσι όπως αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα της συνένωσης δεν επιτρέπεται να υπάρχει καμία υπέρ-ομάδα που να είναι πάνω από κάποιες ομάδες πολιτών. Η βάση είναι ότι όλοι οι δήμοι θα πρέπει να ανοίξουνε πυρήνες να κατανοήσουν αυτά που λέμε, να κατανοήσουμε αυτό που θέλουμε και θέλουν και αυτοί και να αντιληφθούνε ακριβώς τις βάσεις της δημοκρατίας. Σήμερα λοιπόν όλοι οι δήμο της Ελλάδος μπορούν να έχουνε πυρήνες, να φτιάξουν τις ομάδες τους, και όταν χρειαστεί η Πελοπόννησος σαν γεωγραφικό διαμέρισμα να έχει αντιπροσώπους. Τι μεγάλη λέξη πάλι ο αντιπρόσωπος, αντί του προσώπου μου, δηλαδή αντί εμού, όταν είναι ένας αντιπρόσωπος του σήμερα όταν την ακούνε ακριβώς στην κοινωνία αυτήν την λέξη νομίζουν ότι είναι, κάποιος που θα πουλάει ρούχα, είναι από αυτούς που θα γυρίζουν στα μαγαζιά, τεράστια λέξη ο αντιπρόσωπος, αντί εμού. Σήμερα αγαπητοί μου συν-Έλληνες αυτοί που είναι στην Βουλή είναι αντί εσού; Μπορείτε να καταλάβετε τι μεγάλη λέξη είναι; αντιπρόσωποι λέγονται οι άνθρωποι. Μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν εμάς; Πέστε μου έναν μέσα στην Βουλή που αντιπροσωπεύει εμένα, εσάς. Πόσα μεγάλα λάθη κάναμε συν-Έλληνες, δεν μπορούμε να ξανά κάνουμε τέτοια λάθη, δεν θα έχουμε την δυνατότητα, θα έχουμε χαθεί. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε όλοι ότι οι δήμοι θα πρέπει, αν ένας δήμος, δημοτικό διαμέρισμα, ξανά λέω που έχει ανθρώπους πολίτες Έλληνες, και όχι ο δήμαρχος με την δημοτική του αρχή, καμία σχέση, θα πρέπει να έχει τον πυρήνα του, να ξέρει καλά τι λέει, να ξέρει τι θέλει, να έχει τα εργαλεία του, να έχει την θέλησή του, θα βοηθήσει τους όμορους δήμους, δεν θα είναι το αφεντικό του όμορου δήμου. Όλοι μαζί μετά οι δήμοι στο κάθε δημοτικό διαμέρισμα θα εκλέξουν αγαπητοί μου με δημοκρατική διαδικασία τον αντιπρόσωπό τους σε μία κεντρική σκηνή Ελληνική, που θα εκπροσωπήσει το διαμέρισμα το γεωγραφικό της Πελοποννήσου ή της Στερεάς Ελλάδας ή της Κρήτης ή της Θράκης ή της Ηπείρου. Αντιλαμβάνεστε ότι έτσι θα έρθει η συνένωση; Στην βάση της Ελλάδας εκεί που είναι οι δήμοι θα πρέπει να έχουμε πυρήνες και να εργάζονται με σθένος και να κάνουν τα μέγιστα όλοι οι συν-Έλληνες. Να γνωριστούνε οι ομάδες των δήμων μεταξύ τους έτσι ώστε να δυναμώσει και να φουντώσει όλη η Ελλάδα από την βάση. Αλλιώς η συνένωση δεν μπορεί να γίνει και η συνένωση είναι στα χέρια σας και στα χέρια μου. Άρα εμείς είμαστε όλοι μηχανισμοί πανέτοιμοι περιμένουμε το σύνθημα, γιατί από την πρώτη μέρα που βγήκα είπα δεν έχω κόμμα, δεν έχω δόγμα, δεν έχω χρώμα, και ως και σήμερα το λέω. Όμως Ελληνική συνέλευση έχω και θα κάνω και υπάρχει μία. Δεν υπάρχει κόμμα, δεν υπάρχει χρώμα, δεν υπάρχει τίποτα.
ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ.
Η ένωση όλων των Ελλήνων, στην μεγάλη συνέλευση, στην έλευση που θέλετε όλοι και που θέλουμε ναι είμαι παρόν. Αυτό είναι πολύ συγκεκριμένο και πρέπει να το καταλάβετε δεν μπορεί να έρθει η συνέλευση αν δεν έχουμε συνένωση, και η συνένωση θα πρέπει να γίνει μέσα από τους δήμους. Δεν μπορείτε να έχετε αντιπροσώπους δικούς μου. Δεν έχω βάλει πουθενά αντιπροσώπους. Πρέπει να καταλάβετε όμως ότι όλη η Ελλάδα είστε E.N.D., ένα και με την E.N.D., ένα και με τον Σώρρα. Δεν χρειάζεται να έχουμε μεσολαβητές ανάμεσά μας, οι αντιπρόσωποί σας θα είναι εκλεγμένοι από σας. Αυτή είναι δημοκρατία, γιατί η δημοκρατία είναι το κρατείν το δήμο. Ποιος μωρέ θα κρατήσει τον δήμο; αυτόν που θα σας βάλουμε εμείς; ποιοι είμαστε εμείς να σας τον βάλουμε; Εσείς θα βγάλετε τον καλύτερο από το αξιακό σας σύστημα, αυτόν που θέλετε να σας αντιπροσωπεύσει. Που σήμερα όλοι σας οι αντιπρόσωποι σ΄ όλα τα σωματεία, σ΄ όλα τα νοσοκομεία, σε όλα τα αξιώματα, στα πολιτικά, στα ηγετικά, στα θρησκευτικά, δεν τον έχετε βγάλει εσείς. Σας τον έχουνε καρφώσει οι επικυρίαρχοι Χαζαρομογγόλοι, θα πρέπει αυτό να το καταλάβετε. Ε, αυτό θα πρέπει να κόψουμε θα το κόψουμε με την αληθινή διαδικασία, με την διαδικασία που μπορούμε να κάνουμε, γιατί αυτή είναι η ανατροπή, αυτή είναι η αλλαγή, αυτή είναι η παλιγενεσία, αυτή είναι η συνένωση, και θα έρθει μέσα από την ένωση. Είμαστε κάθετοι σε αυτά τα κομμάτια.
AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ SORRASFM SORRASTV 19.9.2014
ΜΕΡΟΣ Α’
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ.


...................................................................................................................................................................................................


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β’).
ΟΧΙ ΣΕ ΥΠΕΡΟΜΑΔΕΣ.
Αρτέμης Σώρρας: Προ ημερών άκουσα, να γίνει μια υπερομάδα Πελοποννήσου. Ποιος; Για να διοικήσετε τι; Αν οι Δήμοι δεν είναι ενωμένοι, οι Δήμοι της Πελοποννήσου ή της Κρήτης ή της Στερεάς Ελλάδας ή της Θεσσαλίας, εφόσον έχουν οργανωθεί θα ενωθούνε για να συντάξουνε, αν το θέλετε, τους αντιπροσώπους τους. Και οι αντιπρόσωποί τους καλύτερα να είναι και με κληρωτίδα, να μην νομίσει κάποιος ότι είναι δικός μας ή είναι δάκτυλος. Θα είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα αυτή τη φορά. Το φως είναι φως και η αλήθεια είναι αλήθεια. Δεν επιδέχεται η αλήθεια κανένα ψέμα. Αν μέσα στην αλήθεια ακόμα και το 1% είναι ψεύτικο, τότε είναι ψέμα και δεν είναι αλήθεια.
Θα γίνουν τα πράγματα ακριβώς Ελληνικά και Δημοκρατικά και πρέπει να ξεκινήστε όλοι γρήγορα.
Ζητάω από όλους τους συνέλληνες, σε όλους τους δήμους της χώρας, της Ελλάδας μας, γιατί εμείς έχουμε πει: μέσα στο καταστατικό των Παγκόσμιων Ταμείων έτσι όπως το έχουνε στήσει, βλέπουμε και Δήμο Αστόρια σε λίγο, ας μην είναι δομημένο από την Αμερική. Σε ένα τεράστιο ελληνικό κομμάτι βλέπουμε και Δήμο Αυστραλίας, Σίδνεϊ, Γερμανίας, Γαλλίας. Βλέπουμε δήμους του εξωτερικού με ελληνικές κοινωνίες που θα αντιπροσωπεύσουν τη γνώμη, τη λογική, τη γνώση τους στο ελληνικό κοινό, το οποίο ας μένουν μακρυά, η πατρίδα τους είναι εδώ και έχουν δικαίωμα της γνώμης, της άποψης και της ψήφου αν θέλετε. Ας μένουνε εκεί, η μητέρα τους, η μάνα τους είναι εδώ, πονάνε για αυτή, τους θέλουμε δίπλα και θέλω όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης.
Αυτή τη φορά αν δεν ενωθούμε όλοι δεν θα πάρουμε την Ελλάδα μας, δεν θα πάρουμε το νταμάρι των θεών, θα τα χάσουμε όλα. Θυμηθείτε, μας σφίγγουνε κάθε μέρα, μας κλειδώνουνε λογαριασμούς, μας κυνηγάνε με δικαστήρια, με χαρτιά, με έγγραφα, κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες, ΣΔΟΕ, παντού, όλα. Κοιτάνε που θα σε βρουν να σε γονατίσουν. Θα περάσουμε το μεταίχμιο. Ελάτε γρήγορα μαζί μας. Γρήγορα να γίνει η ένωση των Ελλήνων σε όλους τους Δήμους. Να πάρει φωτιά η Ελλάδα όσων αφορά τους Δήμους. Να πάρει φωτιά εννοώ η καρδιά! Να καταλάβετε όλοι, όλη αυτή η φωτιά που έχετε μέσα σας να ξεχυθεί στο κορμί σας και να βγείτε και να πείτε: Τι κάνουμε μωρέ; Τι περιμένουμε άλλο; Δηλαδή να περιμένουμε πόσο; Δυο χρόνια μωρέ περιμένω και μαθαίνω. Έμαθα όλα όσα πρέπει, έμαθα αυτά που δεν ήξερα. Έμαθα ότι έχω λεφτά σε Παγκόσμιους Λογαριασμούς, έμαθα ότι αυτά τα ζώα μου τα κρύβουν. Υπάρχει μια τεράστια παγκόσμια λεωφόρος η οποία είναι γεμάτη χρήματα και μου την κρύβουν με τις τράπεζές μου. Έμαθα ότι με κλέβουν οι τράπεζες, μου κλέβουν τα πάντα, την ψυχή, έμαθα ότι βγάλανε και αντιρατσιστικό νόμο. Αντιρατσιστικό νόμο στον Έλληνα; Αχ αν διαβάσετε τα πολιτειακά των Ελλήνων, ειδικά των φιλοσόφων μας, θα καταλάβετε τι σημαίνει ξένος. Ξένος! Ακόμα και για τον Έλληνα- που δεν θέλω να επεκταθώ- δεν είναι ο Πακιστανός, είναι ο ξένος που έρχεται από την Πάτρα και πάει στην Σπάρτη ή από τη Σπάρτη πάει στην Αθήνα. Όχι τώρα ο Πακιστανός, δεν το συζητάμε καν!
ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Εν πάσι περιπτώσει ας μην κάνουμε ανάλυση της ιστορίας, που σίγουρα η ιστορία έχει πολλά κομμάτια και θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση, αλλά δεν προλαβαίνουμε γιατί είμαστε στον πόλεμο. Και εγώ θα δεχτώ ότι κάποιοι μπορούνε είτε αν δεν ξέρουν την ιστορία, τουλάχιστον η ιστορία είναι γεμάτη κωδικούς και δεν μπορούμε να την αναλύσουμε τουλάχιστον με τις γνώσεις τις γραμματικές που μας έχουν απομείνει, που μας έχουν αφήσει οι επικυρίαρχοι. Ας την αφήσουμε λοιπόν παραπέρα. Αλλά θα θελα να σας πω ότι η ιστορία είναι γεμάτη κωδικούς, γεμάτη κώδικες, που κανένας όσο και να νομίζει ότι τους ξέρει. Δεν θα ήθελα ποτέ ένας καθηγητής να πει ότι αυτά που λέει είναι ευαγγέλιο. Δεν τον δέχομαι. Μπορώ να του πω ότι οι κωδικοί είναι έτσι όπως αυτός τους αντιλαμβάνεται. Θα υπάρχει και μια άλλη άποψη. Άλλωστε έτσι ήταν όλη η ελληνική -όχι ιστορία- πραγματικότητα. Υπάρχουν τεράστιοι κωδικοί σε όλους μας τους φιλόσοφους. Δεν είναι απλά οι φιλόσοφοι που γράψαν την Πολιτεία και κάποιοι αρχίζουν και αναλύουν πώς είναι- που καλά καλά το κάνουν- όμως υπάρχει και μια άλλη πιο βαθιά γνώση, την οποία σήμερα δεν θα μπορέσουν ούτε οι ιστορικοί γιατί και οι ιστορικοί από κάπου έμαθαν, άρα έρχεται η άποψή τους ή τουλάχιστον η επιστήμη, το δικό τους ερευνητικό κομμάτι να πούνε την άποψή τους.
Ο φουκαράς ο Εμπεδοκλής που είναι κάπου παρατημένος, που μπορεί να μην μας κάνει, έχει 555 πολύ εξειδικευμένους κώδικες συμπαντικούς. Πού τους είδατε όμως; Θέλω να καταλάβετε ότι δεν είναι απλά τα πράγματα. Θα ήθελα από κάποιους ούτε να πίνουν ούζα με το Δία, ούτε να χρησιμοποιούνε υπεροντότητες της Αθηνάς. Δηλαδή κάποια στιγμή ας μην κατεβάζουμε τέτοιες υπεροντότητες τόσο χαμηλά. Το κάνουν οι απέναντι, το κάνουν οι Χαζάροι, οι Ραβίνοι, οι ψευτοάνθρωποι, οι πληρωμένοι. Εμείς οι Έλληνες, έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουμε τα ιερά. Υπάρχει πολύ μεγάλη ιεροσύνη. Ας μην την κατεβάζουμε λες και κατεβάζουμε οτιδήποτε κάτω, σαν ένα είναι ένας φιλαράκος, είτε μια εικόνα. Ποτέ δεν μας δώσανε τέτοιες ευκαιρίες ή τουλάχιστον ποτέ δεν ζήτησαν τίποτα. Ας φερθούμε με πολύ μεγάλη ιεροσύνη σε πράγματα που είναι κυρίαρχα στον πλανήτη πριν από όλες τις θρησκείες! Και ας μην φερόμαστε λες και είναι φιλαράκια κάποιων, άλλος τη βλέπει, άλλος κοιμάται μαζί, άλλος πίνει ούζο. Ειδικά οι Έλληνες που έχουν ελληνικό αίσθημα, ας έρθει ένας τεράστιος σεβασμός και ας κάτσουμε στο κομμάτι το ανθρώπινο το δικό μας.
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
Ξέρετε κάτι; Θα σας πω ένα παράδειγμα με τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής δεν έγινε ημίθεος επειδή οι θεοί τον κάνανε και μετά θέωση. Ο Ηρακλής είμαστε εμείς οι ίδιοι. Είναι πολύ κωδικοποιημένο το κομμάτι του Ηρακλή. Οι θεοί- που εσείς τους είπατε- αυτοί δεν ήτανε, έδωσαν στον Ηρακλή, κατά την μυθολογία, τα όπλα. Του δώσαν όπλα. Του δώσαν τόξο, του δώσαν σπαθί, του δώσαν υπερόπλα. Όχι όπλο να καθαρίζει μήλο όπως το σπαθί, υπερόπλα! Για όποιους καταλαβαίνουν. Αυτός όμως δεν τα πήρε, γιατί αυτά τα όπλα ήταν πολύ εξειδικευμένα και δεν μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει. Έτσι πήρε ένα δικό του όπλο, το ρόπαλο. Το ρόπαλο λοιπόν, όπως λέει και ο μύθος πήγε και το έκοψε μόνος του και το έφτιαξε. Ναι, δεν είναι ένα κομμάτι ξύλο το ρόπαλο. Το κομμάτι ξύλο αυτό είναι η γνώση, του Ηρακλή όμως, όχι των θεών. Τα όπλα των θεών δεν τα πήρε! Πήρε το δικό του όπλο, με τη δική του γνώση, με το δικό του μυαλό, με τη δική του νόηση και πήγε και έκανε τους άθλους. Τους άθλους που είμαστε εμείς οι ίδιοι!
Δεν θέλω στην Παλαιά Διαθήκη να μιλάνε για μήλα, γιατί τα μήλα είναι των Εσπερίδων και τα μήλα δεν τα πήρε ποτέ. Είναι πολλές οι παραδοχές που μπορεί να μιλήσει κάποιος για Ηρακλή αλλά κανείς δεν ξέρει! Είναι τεράστιοι οι κωδικοί που τρέχουν γύρω από έναν Ηρακλή, δηλαδή ΕΜΑΣ!
Έχει πολύ μεγάλη σημασία να κατανοήσουμε λοιπόν τι λέμε και πώς μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε να παραδειγματιστούμε, αλλά ακόμα και τα παραδείγματα είναι του Αντίνοου και πρέπει να είμαστε πολύ υποψιασμένοι και προσεκτικοί!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
‘Όλοι μαζί σε έναν σκοπό και στόχο!
Αυτό είναι η συνένωση. Μόνο τότε όλοι μαζί σε αυτό το στόχο και το σκοπό μπορούμε να κάνουμε τη Συνέλευση. Την τεράστια συμπαντική αυτή λέξη, Συνέλευση: Έλευση πολλών ενωμένων ανθρώπων στον ίδιο στόχο.
Σας πληροφορώ και σας ορκίζομαι στην Συνέλευση των Ελλήνων που οι Έλληνες θα είναι ενωμένοι και συνενωμένοι, δεν μπορεί να κάτσει κανένας ούτε θεός ούτε άνθρωπος μπροστά τους! Το καταλαβαίνετε; Αυτό συμβαίνει στη Συνέλευση! Και αυτό θα γίνει μόνο όταν εσείς το θελήσετε! Μόνο όταν εσείς το θελήσετε, γιατί εγώ είμαι εδώ, το θέλω από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα! Δεν μπορώ να το κάνω αν δεν είστε και εσείς! Γιατί αυτό είναι Συνέλευση, αγαπητοί μου συνέλληνες.
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.
Ας έχουνε οι συνέλληνες το εγώ τους! Το συλλογικό κομμάτι είναι το εμείς! Όταν θα βρεθούνε μόνοι τους το ατομικό κομμάτι, το εγώ τους είναι εκεί. Να σας πω και κάτι; Σκοτωθείτε, σπάστε τα κεφάλια σας, κάντε ό,τι θέλετε, όταν είναι όμως για το σκοπό της Ελλάδος είμαστε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει κύριοι ότι αν ήμασταν σε ένα καφενείο, στο οποίο είμαστε 100 συνέλληνες και φωνάξουνε κάποιοι άλλης ράτσας ανθρώπων “ γαμώ τους Έλληνες”, τι θα γίνει εκείνη την ώρα ξέρετε; Τα έχουμε ξεχάσει όλα και φύγαμε όλοι σαν αδέλφια να πάμε εκεί. Δεν ξέρω λοιπόν τι δεν καταλαβαίνετε. Τα ζείτε όλοι μεταξύ σας, αλλά τελικά έχουμε διαφορά; Αυτό που λέγεται σκοπός της Ελλάδος, αυτό που λέγεται απελευθέρωση, αυτό που λέγεται συνένωση και αυτό που λέγεται συνέλευση, δεν με ενδιαφέρει να έχετε διαφορά. Εγώ προσωπικά έχει να κάνει το εξής. Πολλοί συνέλληνες, και θα έλεγα συνέλληνες, αλλά για κάποιους λόγους μπορεί να μην μ’αρέσουν τα μούτρα τους, μπορεί να μην αρέσουν τα δικά μου, ή μπορεί να έχουμε προβλήματα με οτιδήποτε. Εγώ προσωπικά στο σκοπό, όποιος είναι σε αυτό τον σκοπό δεν θα έχω κανένα πρόβλημα- όχι να τον αγκαλιάσω- να πολεμήσω για αυτό, είναι θέμα σκοπού και δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Ας έχουν τα προβλήματά τους, ας έχουν τις διαφορές τους. Δεν μας πειράζει! Στο σκοπό, που πάμε για συνένωση για την Ελλάδα, για τον ελληνισμό, για την ιστορία μας, για την ύπαρξή μας πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Δεν έχουμε χρόνο. Έπρεπε να έχουμε ενωθεί. Τώρα πρέπει να ενωθούνε γρήγορα όλοι οι δήμοι.
Να μην ξεχάσουν τις συνήθειές τους, να μην αφήσουν τις αναζητήσεις τους, να τα έχουνε πάντα, να τα νοιώθουν ή τουλάχιστον να τα αναλύουν για να γίνουν καλύτεροι. Καμία σχέση με τον πόλεμο.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ.
Η Συνένωση είναι μεγάλη πολεμική, δεν είναι ειρηνική.
Όσον αφορά τα όπλα δεν το συζητάμε, είναι πολιτισμός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε πάντα έτοιμοι για το οτιδήποτε. στη ζωή μας είναι και ο Άρης και η Αθηνά. Εμείς δεν υπάρχει είμαστε αυτοί και γυρίστε το μάγουλο. Οι Έλληνες δεν γυρίζουν το μάγουλο! Χτύπησες το μάγουλο; Θα σου σπάσω το κεφάλι! Τέλος, αυτά τα χριστιανο-χτύπα το μάγουλο και ο θεός θα τα βρει, και ο θεός θα τους τιμωρήσει. Σε παρακαλώ Γιώργο, ο θεός δεν τιμωρεί ούτε περιμένει να τιμωρήσει. Μάγουλο δεν υπάρχει. Παιδιά κοιτάξτε πρέπει να είναι θέμα δικαίου και άδικου όπως είπα. Τα δικά μας, δικά μας και δεν θέλω τίποτε άλλο. Μάγουλο Έλληνα δεν χτυπάς! Χτύπησες μάγουλο; Χτυπάω το κεφάλι και όπου θέλω! Τέλος! Ούτε γύρνα το άλλο μάγουλο και ο θεός θα τους τιμωρήσει, αυτά είναι των Καζάρων και όλων των θρησκειών για να μασάνε εσένα την ψυχή σου και όλο σου το είναι. Τέλος αυτά, δεν υπάρχουν αυτά...
Δεν θα φτάσει όμως ποτέ ο Έλληνας με την εξυπνάδα και την αυτή που έχει να χτυπήσει ποτέ το μάγουλο. Δεν χρειάζεται να σου χτυπήσει κανένας το μάγουλο, δεν θα δώσει κανένας το δικαίωμα γιατί από την αρχαιότητα οι Έλληνες ήταν ένας περήφανος λαός και ποτέ κανένας δεν τα έβαλε μαζί τους, υπάρχουν υποκινητές. Θα αναλύσουμε στην πορεία τις ιστορίες, την ιστορία μας και θα δούμε ακριβώς τι έχει γίνει. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς τον εχθρό και να τον μάθουνε και οι Έλληνες και οι σημερινοί και οι μετέπειτα. Και αυτά να μείνουν πολύ συγκεκριμένα. Σήμερα είμαστε σε έναν τεράστιο πόλεμο και πρέπει να γίνει.
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
Θα υπάρξει στρατηγική τις επόμενες μέρες που θα βάλουμε κάποιους υπεύθυνους από την END, όπου η END θα πάρει κάποιους υπεύθυνους από όλα τα τμήματα της Ελλάδος . Όσον αφορά την END δεν χρειάζεται να έχετε κάποιον άλλον, τίποτα. Θα ενημερώνεστε από την END, θα ενημερώνεστε από εμένα τον ίδιο τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Έχει να κάνει σημασία για να μην ξεφύγουμε από την κεντρική σκηνή της στρατηγικής, που θέλουμε να χτυπήσουμε το θηρίο στην καρδιά, το κτήνος, και θέλουμε να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Η κεντρική σκηνή θα έχει κάποιους υπεύθυνους, οι οποίοι θα μπορούνε να παίρνουν τηλέφωνα οι συνέλληνες από κάθε δήμο για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις ή αν το θέλετε για κάποια μηνύματα που θέλουμε να δώσουμε στο λαό για τις κινήσεις. Όλοι θα είναι οργανωμένοι με τα τηλέφωνά τους. Τις επόμενες μέρες, πιστεύουμε στα μέσα της άλλης εβδομάδας θα δώσουμε τηλέφωνα και επίσημα με κάθε δημοτικό διαμέρισμα υπευθύνων, που θα μπορούν να αποτανθούν είτε να ρωτήσουν σε κεντρικά μπλοκ πώς τα πάνε, πού, πώς στήνονται όλες, θα είναι μία οργανωμένη κατάσταση μέσα από εμένα και την END, χωρίς αρχηγούς, υπαρχηγούς, αφεντικά, εγώ είμαι, σου είπα, είπα, σου πα, μου πες. Δεν υπάρχουν αυτά. Εδώ είναι Ελλάδα. Όλοι οι δήμοι είναι ένα και όλοι οι δήμοι είναι η Ελλάδα! Δεν υπάρχει άλλο μήνυμα και άλλο σύνθημα. Όλοι στο δήμο τους! Ο κάθε δήμος θα οργανωθεί και θα μάθουν όλοι οι δημότες από τους πυρήνες των συνελλήνων μας τι έχει συμβεί, τί έχει γίνει. Κοντά κοντά ο κάθε δήμος. Δεν γίνεται τώρα να φεύγεις από τα Τρίκαλα και να πηγαίνεις να ενημερώνεις την Καλαμάτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες εκδρομές μεταξύ συνελλήνων, να ανταλλάσσουν τηλέφωνα, να ανταλλάσσουν πληροφορίες, να ανταλλάσσουν σε επίπεδο πυρήνων, σε επίπεδο υπευθύνων, σε επίπεδο ομιλητών άμα το θέλετε.
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.
Και παράκληση. Θέλω αύριο το πρωί όλη η Ελλάδα να μιλάει στα ραδιόφωνα, έχουμε 84 ραδιόφωνα. Συνέλληνές μου έχουμε πολλά ραδιόφωνα. Σας ενημερώνω ότι έχουμε πάνω από 50 περιφερειακά κανάλια. Δεν μας λείπουν ούτε τα τηλεοπτικά. Έχουμε τεράστια τηλεοπτική δυνατότητα, πάνω από 600 ομάδες, έχουμε 84 ραδιόφωνα και είναι και άλλα και δεν προλαβαίνω να τους πάρω. Πραγματικά εγώ δεν πρέπει να κάνω εκπομπή γιατί εγώ δεν είμαι το θέμα. Το θέμα είναι το θέμα! Κακώς βλέπετε εμένα σαν θέμα, δεν είμαι εγώ το θέμα! Εσείς είστε το θέμα και όλη η συνένωση είναι το θέμα. Άρα πρέπει να καταλάβετε μέχρι πού θα φτάσει. Έχουμε τόσα ραδιόφωνα, θέλω ομιλητές οι οποίοι να βγαίνουν και να μιλάνε με την ψυχή τους, να δοκιμάσουνε την τύχη τους σε όλα τα κανάλια. Αφήστε τώρα αν φοβάται ότι δεν είναι δημοσιογράφος, κανένας δεν είναι να φοβάται και να ντρέπεται. Βγαίνεις τώρα και λες τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν τα λες με την καρδιά σου, αυτή τη στιγμή που βιώνουμε δεν θέλουμε ούτε ίματζ μέικερ, ούτε ειδικούς να σας πούνε. Πέστε μωρέ τα πράγματα με το όνομά τους και θα δείτε τι ακριβώς θα γίνει.
Θέλω ομιλητές από όλη την Ελλάδα, δεν θέλω μόνο απ το Γιώργο, θέλω σε όλα τα ραδιόφωνα να βγαίνουνε, θέλω να ενωθείτε. Όλα τα ραδιόφωνα Γιώργο αυτά και εσύ κάνεις ένα μεγάλο αγώνα. Ξέρω πολλούς συνέλληνες που είναι τιμή μου που είμαι μαζί τους σε αυτό τον αγώνα, και φυσικά δεν θα ξεχαστείτε ποτέ, ποτέ! Και ακριβώς πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε ενωμένοι ακόμα και αν παρεξηγηθείτε με κάποιον συνελληνά σας ή με κάποιο ραδιόφωνο για το καλό του αγώνα! Θα κάνεις τα μέγιστα, ακόμα θα σκύψεις και το κεφάλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είσαι Έλληνας, γιατί είσαι ανάμεσα σε Έλληνα.
ΔΡΑΣΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Δεν μιλάμε επί προσωπικών θεμάτων. Η μικροπαρεξήγηση είναι μία δράση και αντίδραση η οποία είναι υγεία. Γιατί αν θα πάτε μετά πιο πριν και πείτε: Οκ, πάμε να δούμε γιατί έχει γίνει έχει γίνει αυτή η παρεξήγηση; θα δείτε ότι δεν υπάρχει λόγος τουλάχιστον σοβαρός.
Εν πάσι περιπτώσει πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι αυτές οι παρεξηγήσεις είναι δράση και αντίδραση και δεν έχει να κάνει με ουσία. Κατ ουσίαν όταν γυρίσεις πίσω βλέπεις δεν υπάρχει πρόβλημα, άρα ξαναμπαίνεις στον αγώνα.
Πρέπει να καταλάβουμε τώρα ότι πρέπει να αγωνιστούν οι Έλληνες σε όλους τους δήμους της Ελλάδας. Και πρέπει να γίνουν με ένα σύστημα - είπες πριν γραφεία και κεντρική επιτροπή- μισό λεπτό. Η πραγματική δημοκρατία του δήμου είναι στην κεντρική σκηνή της πόλης, της κάθε πόλης. Προσωπικά λέω σε όλους τους συνέλληνες σήμερα και από αύριο αν το κάνετε θα δείτε μια Ελλάδα ενωμένη η οποία θα παραμιλάει όλη. Σε όλες τις πόλεις υπάρχουν καφενεία και μέρη εστίασης, σωστά; Μπορείτε αύριο λοιπόν να πάτε σε ένα μέρος το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και να ξεκινήσετε να κάνετε το στέκι σας. Δεν καταλαβαίνω πηγαίνετε όλοι, όλες οι καφετέριες είναι γεμάτες. Μπορείτε να βρείτε μια καφετέρια ή ένα καφενείο, ή ένα χώρο εστίασης και να αρχίσετε να συνεδριάζετε εκεί, όπου εκεί, στο πιο κεντρικό σημείο, να ακούνε όλοι, γιατί εμείς δεν έχουμε κρύψει τίποτα, ούτε να κρύψουμε είναι. Απεναντίας θέλουμε να μάθουν όλοι. Έτσι λοιπόν σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν τόσα τεράστια σημεία που μπορούν αύριο οι συνέλληνες να δημιουργήσουν τόπο, εστία συγκέντρωσης δικό μας, με όλα τα οικονομικά εργαλεία, να απαιτήσουν, γιατί όταν σε ένα μαγαζί είναι 50,60 άτομα μπορούν να απαιτήσουν στο βίντεο της τηλεόρασής του να παίζουνε τις εκπομπές και να καλούνε κόσμο και να γίνεται μια τεράστια εστία – άλλη λέξη η εστία. Βεβαίως κύριοι φτιάξτε εστία! Έχουμε και τη θεά της Εστίας που δεν την ξέρει κανένας! Βάλτε λοιπόν την Εστία μπροστά να είναι πάντα εκεί να βλέπει και να ρυθμίζει τα πάντα!
Έτσι λοιπόν, αύριο το πρωί σε όλη την Ελλάδα μπορούν 5000 καταστήματα να φιλοξενήσουν 5000 ομάδες. Μπορεί ένας Νομός να έχει από γειτονιά σε γειτονιά το δικό του στέκι στο δικό του μαγαζί, στο δικό του κεντρικό σημείο, όπου να κουβεντιάζεται από άκρη σε άκρη τι έχει γίνει και πώς θα γίνει. Αλλά και πώς θα πάρουμε την απελευθέρωση και πώς θα συνενωθούμε με όλους τους συνέλληνες. Να μιλάνε με τα κινητά τους σε όλη την Ελλάδα. Να φουντώσει όλη η Ελλάδα. Να ξεπεταχτούν όλες οι ψυχές, οι καρδιές. Όλα τα παλικάρια μωρέ που έχει η Ελλάδα, τι καθόμαστε λοιπόν και περιμένουμε;
Θέλω να φουντώσει πολύ! Εάν αυτό γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπόσχομαι σε όλους μου τους συνέλληνες ότι θα κάνω απόβαση. Τότε θα είναι το μεγάλο το μήνυμα ότι μας δίνουν οι συνέλληνες να κάνουμε απόβαση.
Από εσάς εξαρτάται συνέλληνες πότε θα μας δώσετε το σύνθημα. Το σύνθημα το δικό σας περιμένουμε εμείς οι μηχανισμοί. Εσείς είστε το ποτάμι! Το έχω πει από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκα στο Πρέζιντεντ. Θυμηθείτε το!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.
Περιμένουμε συνέλληνες το σύνθημά σας. Από εσάς εξαρτάται το πότε. Μην ξαναρωτήσει κανείς σας πότε. Από εσάς εξαρτάται. Δώστε μου το μήνυμα, είμαι έτοιμος. Όσο ζω είμαι έτοιμος να μου δώσετε το μήνυμα. Δώστε το μου και θα κάνω απόβαση από την αεροπορία, το πεζικό, το ναυτικό, από όλες τις πάντες. Θα κάνω επίθεση, ναι, περιμένω το σύνθημά σας.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες απανταχού της γης.

AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ SORRASFM SORRASTV 19.9.2014 
ΜΕΡΟΣ Β’ από 22:26 - τέλος.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ